ddf_pic_216

Fragtfirma siden 1954​​

Dag til dag levering

Erhverv

Fragtfirma med erfaring siden 1954

Hos Skive Fragt er vi et professionelt fragtfirma, der kører for alle typer erhvervskunder i Skive, Midtjylland, Jylland og faktisk i hele landet. Som transportfirma kører vi med alle slags varer og kan levere fra dag til dag. Vi tager både imod store og små opgaver, hvorfor du altid er velkommen til at kontakte os angående en fragtopgave eller kurerkørsel.

Som et erfarent speditionsfirma tager vi vores arbejde og vores kunder meget alvorligt. Vi er troværdige og pålidelige chauffører, der kommer til aftalt tid og leverer inden for det ønskede tidsrum. Da vi primært fungerer som transportfirma til erhverv, er vi meget fleksible og har stor forståelse for hasteopgaver.

Kompetent fragtfirma med billige priser på transport

Har du brug for et billigt fragtfirma til en opgave, kan du kontakte os for en konkret pris. Vi er et kvalitetsbevidst transportfirma i Danmark, der sætter en ære i at levere pakker og gods til tiden, da vi anser dette som en selvfølge. God service er en del af den måde, som vi håndterer vores kunder på, da vores mål er vores kunders tilfredshed.

Mangler du et fragtfirma til erhverv til en enkeltstående opgave eller et længerevarende samarbejde, tager vi gerne en uforpligtende snak med dig om dine muligheder. Når du handler med os, har du med et ansvarligt transportfirma at gøre. Vi sponsorerer byens hold og støtter Team Rynkeby og Børnecancerfonden.

Kontakt dit transportfirma for et uforpligtende tilbud

Vil du have en pris på en konkret opgave indenfor transportservice, fra et professionelt fragtfirma, kan du kontakte vores fragtmand på telefon 96 16 06 00 eller skrive til os på e-mail skive@skivefragt.dk

Vi ser frem til at hjælpe dig med dine fragtbehov.

​Interesseret i et godt og uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen herunder og få et godt tilbud!​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på facebook

Vi opdaterer vores facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

​Firmainformation

Skive Fragt A/S

CVR: 27928188

Kontaktinformation

Adresseinformation