Fragtfirma med erfaring siden 1954

Skive Fragt blev etableret i 2004 ved en fusion af fire vognmænd, alle medlem af Danske Fragtmænd og med fragtruter fra Skive fragtcentral. Den ældste rute havde været i familien siden 1954, så det var lange traditioner og erfaringer, der herved blev samlet under ét. 

Med godstransport indbygget i vores DNA tager vi vores arbejde og vores kunders tilfredshed meget alvorligt. Vi ønsker at være den foretrukne fragtmand i lokalområdet og en seriøs transport leverandør nationalt. Ligeledes ønsker vi at fremstå troværdige med dygtige og pålidelige medarbejdere, der udfører deres arbejde med høj faglig kvalitet.

Kompetent og konkurrencedygtig logistik

Vi er i dag et professionelt fragtfirma, der kan tilbyde totalløsninger inden for national transport og logistik.

Det er vigtigt for os at levere et stadigt godt produkt til konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi har mange typer erhvervskunder - ikke kun i lokalområdet omkring Skive, men faktisk i hele landet. Som transportfirma håndterer vi næsten alle slags varer og vi tager både imod små og store opgaver. Levering sker primært fra dag til dag, men vi har også en del kurerkørsel, hvor vi løser haste- og specialtransporter for vores kunder. 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vil du have en pris på en konkret transport opgave eller leder du efter en professionel transportpartner, kan du kontakte os på telefon 96 16 06 00 eller skrive til os på e-mail skive@skivefragt.dk

Vi ser frem til at hjælpe dig med dine fragtbehov.

​Interesseret i et godt og uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen herunder og få et godt tilbud!​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Skive Fragt A/S

Engvej 8

7800 Skive

CVR: 27928188

Kontakt os

☎ Tlf.: 96 16 06 00

✉ E-mail: skive@skivefragt.dk

Vi sponserer byens hold

​Vi er stolte af at kunne sige, vi sponserer byens fodboldhold ,Team Rynkeby samt håndboldholdet Skive FH.