Transportør med fokus på kvalitet og sikkerhed

Søger du en professionel transportør og fragtmand, kan vi tilbyde landsdækkende kørsel med høj service og kvalitet, hvor sikkerheden altid er i top. ​Transport og distribution er grundstenene i vores virksomhed og vi håndterer alt fra små pakker til hele modulvogntog med 104 paller i dobbeltdæk.

Vi distribuerer gennem Danmarks tættest forgrenede rutenet fra Skagen i nord til Gedser i syd med levering fra dag til dag. Alle vores mange forsendelser styres ved hjælp af et stregkodesystem og POD-scannere med GPS i alle biler, der altid giver det fulde overblik over leverance status og sikrer problemfri ekspedition og levering til den aftalte tid.

Som et erfarent transportfirma, sætter vi en ære i at levere pakker og gods til tiden, da vi anser det som en selvfølge. God service er en del af den måde, vi håndterer vores kunder på, da vores mål er vores kunders fulde tilfredshed.  

Ansvarsbevidst og med omtanke

Vi ønsker at fremstå som en virksomhed med et godt omdømme, der tager et socialt og miljømæssigt ansvar og er engageret i lokalområdet.

Vi går meget op i, at vores vognpark er moderne og velholdt samt overholder de skrappeste Euronormer, så vi reducerer påvirkningen af miljøet mest muligt. Derfor har vi også konstant fokus på at mindske forbruget af brændstof via økonomisk kørsel og mindre spildtid på vejene, som vi analyserer via et flådestyringssystem.

Kontakt os for at høre mere

Har du yderligere spørgsmål til vores transportservice, er du velkommen til at kontakte os på telefon 96 16 06 00 eller skrive til os på e-mail skive@skivefragt.dk.​

​Interesseret i et godt og uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen herunder og få et godt tilbud!​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Skive Fragt A/S

Engvej 8

7800 Skive

CVR: 27928188

Kontakt os

☎ Tlf.: 96 16 06 00

✉ E-mail: skive@skivefragt.dk

Vi sponserer byens hold

​Vi er stolte af at kunne sige, vi sponserer byens fodboldhold ,Team Rynkeby samt håndboldholdet Skive FH.