Lagerhotel til sikker opbevaring

Opmagasinering og pakning af leverancer

Er du på udkig efter et lagerhotel, hvor du kan opmagasinere, plukke og pakke leverance, så de er klar til at blive sendt ud til dine kunder? Så kan vi i Skive Fragt A/S hjælpe dig. Som en del af Danske Fragtmænd og med vores brede flåde af køretøjer, kan vi tilbyde nemlig komplette løsninger inden for logistik. Vi kan således levere gennem Danmarks mest finmaskede distributionsnetværk og samtidig transportere part- og full loads direkte fra afsender til modtager.

Desuden råder vi over moderne terminal og lagerhotel, hvor leverancer til dine kunder kan opbevares, plukkes og pakkes. Dette foregår på vores adresse i Midtjylland, hvorfra vi tilbyder fragtkørsel til resten af Jylland og hele Danmark.​

Lageropbevaring i trygge hænder

Med et opbevaringsrum på vores lagerhotel, kan du vide dig sikker på, at dine leverance opbevares trygt og sikkert. Vores kompetente lageransatte og fragtmænd tager kyndigt hånd om alle former for gods, så det er let og overskueligt for dig at tilgå.

Ved at overlade din virksomheds logistiske drift i forhold til opbevaring og fragt til os, kan du frigøre værdifulde ressourcer til andre opgaver. Vi gør det hele nemt og overskueligt for dig, og vi tager hånd om alle dine leverancer med stor nænsomhed og respekt.

Du kan derfor trygt benytte dig af vores lagerhotel, hvis du har brug for et sted til opmagasinering af dine varer.

Kontakt os og få opbevaret dine varer på vores lagerhotel

Kunne du tænke dig at høre mere om vores priser på opbevaring på lagerhotel, eller vil du høre, hvordan vi kan hjælpe dig med en specifik opgave? Kontakt os allerede i dag, og lad os hjælpe dig med at få styr på dit varelager.

Du kan desuden se billeder af vores lagerhotel nedenfor​.

​Interesseret i et godt og uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen herunder og få et godt tilbud!​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Skive Fragt A/S

Engvej 8

7800 Skive

CVR: 27928188

Kontakt os

☎ Tlf.: 96 16 06 00

✉ E-mail: skive@skivefragt.dk

Vi sponserer byens hold

​Vi er stolte af at kunne sige, vi sponserer byens fodboldhold ,Team Rynkeby samt håndboldholdet Skive FH.