ddf_pic_216

Fragtfirma siden 1954​​

Dag til dag levering

Erhverv

Kurer med fokus på kvalitet og sikkerhed

Søger du en professionel kurer og fragtmand i Skive, Midtjylland, Jylland eller andre steder i Danmark, kan vi tilbyde fragtkørsel, vognmandskørsel og ekspreskørsel i høj kvalitet, hvor sikkerheden altid er i top. ​Transport og distribution er grundstenene i vores virksomhed. Vi håndterer alle former for gods, lige fra helt små pakker og op til modulvogntog med 104 paller i dobbeltdæk.

Som kurer er vi et tæt forgrenet rutenet, der tilbyder transport og distribution i hele Danmark – fra Skagen i nord til Gedser i syd – og fra dag til dag. Vi styrer alle vores mange forsendelser ved hjælp af et stregkodesystem og POD-scannere med GPS i alle biler, der altid giver os det fulde overblik, oversigt og ikke mindst en forenklet arbejdsgang. Stregkoden sikrer problemfri ekspedition og levering til den aftalte tid.

Sikker og kompetent kurer

Vi anvender i dag den nyeste teknologi inden for Track and Trace, hvor vi tilbyder online scanning, geotrack samt billeddokumentation. Vi vægter kvalitet og service højt og sørger derfor for at levere dit pallegods på en sikker og effektiv måde. Har du brug for kompetent og erfaren kurerkørsel, er vi det rette kurerfirma til opgaven.

Kurerservice og kurertransport tager vi meget seriøst. Vi har fokus på at levere pakker og gods til tiden, således at vores kunder, såvel afsender som modtager, er tilfredse. Har du en opgave til os, eller ønsker du at indgå et fast samarbejde, tager vi gerne en uforpligtende snak med dig.

Kontakt os for at høre mere om kurer​kørsel

Har du yderligere spørgsmål til vores kurerservice, er du velkommen til at kontakte os på telefon 96 16 06 00 eller skrive til os på e-mail skive@skivefragt.dk.​

​Interesseret i et godt og uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen herunder og få et godt tilbud!​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på facebook

Vi opdaterer vores facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

​Firmainformation

Skive Fragt A/S

CVR: 27928188

Kontaktinformation

Adresseinformation